Data-analyytikko

 

Netum Oy on kasvava asiakassuuntautunut tietotekniikan palvelutoimittaja. Tuotamme järjestelmien elinkaaripalveluita, ketteriä sovelluskehityspalveluita ja tietohallintojohdon konsultointipalveluita.

Työilmapiirimme on rento ja tarjoamme hyviä mahdollisuuksia kehittää itseäsi. Työaika on liukuva ja saat itse valita työvälineesi. Teemme töitä tiimeissä ja autamme toisiamme menestymään. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereen ja Helsingin keskustassa.

Data-analyytikko

Etsimme tehtävään henkilöä, joka osaa etsiä SQL- ja/tai NoSQL-tietokannoista tietoa ja laatia siitä raportteja. Olet kiinnostunut datasta ja kokeilet mielelläsi uusia teknologioita oman työsi kehittämiseksi ja tehostamiseksi.

– Sinulle on aiempaa kokemusta datan analysoinnista ja raportoinnista tai voit olla vasta urasi alussa.

– Olet itseohjautuva, aktiivinen ja asiakassuuntautunut.

– Hallitset SQL kielen ja tiedät, mitä eroa raportointikannalla on online-kantoihin. Kokemus raportointikantojen suunnittelusta ja toteutuksesta on eduksi.

– Toivomme sinulta myös kokemusta yhdestä tai useammasta raportointityökalusta (PowerBI, Jaspersoft, Qlik tai Crystal Reports).


Tehtävänkuvaa voidaan räätälöidä osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.
Työskentelet pääsääntöisesti toimistollamme Tampereen keskustassa.
Otathan yhteyttä, jos tunnet mielenkiintoa ottaa uusia haasteita vastaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@netum.fi viiimeistään 25.3.2018.

Lisätietoa tehtävästä antaa Kalle Haviala, puhelinnumero 050 372 9097. Soittoaika klo 8-16.

 


Arkisto: Avoimet työpaikat