Azure-integraatioasiantuntija tai -arkkitehti

 

Haemme Tampereen tai Helsingin sovelluskehitystiimiimme

Azure-integraatioasiantuntijaa tai -arkkitehtiä

 

Haemme Azure- arkkitehtia suunnittelemaan ja rakentamaan Netum Oy:n pilviratkaisuja. Näemme, että asiakaskunnassamme on menossa muutos on-premise -ratkaisujen rakentamisesta pilviratkaisujen kehittämiseen. Haemme joukkoomme henkilöä, joka pystyy ottamaan vastuuta Azure -ympäristöjen suunnittelusta asiakkaidemme tarpeisiin.

Haemme henkilöä, joka kykenee toimimaan arkkitehtina ja integraatioasiantuntijana Azure-ympäristössä.

Pääset toimimaan Netum Oy:n asiantuntijoiden kanssa, jotka kehittävät, konsultoivat ja ylläpitävät asiakkaidemme kriittisiä järjestelmiä. Oma roolisi arkkitehtinä sisältää myös asiakkaiden ja Netum Oy:n myynnin konsultointia. Haemme henkilöä, joka ymmärtää pilvipalveluiden roolin suhteessa asiakkaan liiketoiminnan vaatimuksiin, datan ja integraatioiden tarpeet ja osaa muuntaa ne toimiviksi ratkaisuiksi. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, pääset myös itse vaikuttamaan rooliisi.

Emme ole rajoittuneet Azure-pilviympäristöön, vaan kehitämme myös muille alustoille. Vaikka haemme Azure-arkkitehtia, muu pilviympäristöjen osaaminen on toivottavaa.

 

Toivomme sinulta

  • Kokemusta ratkaisujen suunnittelusta Azure-ympäristöön
  • Hyviä ongelmanratkaisutaitoja ja innostusta tekemiseen
  • Kykyä asettautua asiakkaan asemaan ja keskustella liiketoimintatarpeista asiakkaan kielellä
  • Oma-aloitteista ja konsultatiivista otetta työtehtäviesi hoidossa
  • Pystyt itsenäisesti ottamaan selvää asioista ja jakamaan tietämystäsi

 

Miksi Netum?

Netum Oy on kasvava ja asiakassuuntautunut tietotekniikan palvelutoimittaja. Teemme digitaalisten palvelujen kehittämistä, tietoturvajärjestelmiä, tietojärjestelmien jatkuvia palveluja ja konsultointipalveluita.

Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukava olla töissä. Pidämme mielellämme kiinni työntekijöistä, jotka haluavat kehittää itseään ja tarjoamme siihen mahdollisuuden

Meillä on työaika, jonka puitteissa teemme työmme. Haluamme, että työntekijöidemme työ- ja yksityiselämä on tasapainossa, joten emme teetä ihmisillä kohtuuttoman pitkiä työpäiviä. Työaika on liukuva, ja sen tarkoituksena on mahdollistaa työtehtävien ja yksityiselämän aikataulujen sovittamisen yhteen. Työvälineesi saat valita itse, toki huomioiden asiakasprojektien vaatimukset.

Työskentelymuotona suosimme tiimityötä ja ketterää kehittämistä. Toki myös perinteisellä mallilla tekemistä löytyy, sen mukaan miten asiakkaamme haluavat. Kulttuurimme on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään.

Työskentelet pääsääntöisesti toimistollamme Tampereen keskustassa, jossa meillä on 40 kokenutta kehittäjää. Yhteensä netumilaisia on yli 80 Helsingissä, Tampereella ja Porissa.

Otathan yhteyttä, jos tunnet mielenkiintoa tehtävää kohtaan ja sinusta tuntuu, että sopisit joukkoomme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@netum.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Kalle Haviala, puhelinnumero 050 372 9097

 


Arkisto: Avoimet työpaikat