Nopeat sprintit ja pitkät maratonit

 

Teemme sovelluksia nopeasti ja ketterästi, uusia kehittämisen metodeja käyttäen. Pohjakuntomme olemme hankkineet vuosien työllä ja laadukkaalla tekemisellä.

Sovellusratkaisut

Toteutamme ketterästi ja laadukkaasti asiakaskohtaisia ohjelmistokehitysprojekteja; Java-, Microsoft- ja web-sovellukset, portaalit ja integraatioita.

Pitkä kokemus eri tekniikoista ja eri kokoisista projekteista antaa hyvän lähtökohdan toteuttaa asiakkaiden määrittelyjen ja aikataulujen pohjalta onnistuneita ratkaisuja. Iteroiva kehitysprosessi takaa nopean ja luotettavan toteutuksen, jossa asiakkaan tarpeet ovat etusijalla.

Toteutamme palvelun yhdessä asiakkaan kanssa, konseptista toteutukseen ja toteutuksesta ylläpitoon. Sovelluskehityksessämme käytämme sekä lisensoituja että avoimen lähdekoodin ratkaisuja.

 

Integraatiot

Integroimme asiakkaiden uudet palvelut taustasovelluksiin, tietovarastoihin ja sidosryhmien järjestelmiin. Noudatamme palvelukeskeistä arkkitehtuuria, jolla eri toiminnot ja prosessit suunnitellaan toimimaan itsenäisinä, avoimina ja joustavina palveluina. Tämä mahdollistaa uusien järjestelmien nopeamman kehittämisen ja eri järjestelmien välisen integroinnin.

Autamme asiakkaitamme käyttäen moderneja tekniikoita ja rajapintoja. Integroimme asiakkaiden uudet palvelut legacy-järjestelmiin ja sidosryhmien järjestelmiin. Olemme aktiivinen kansallisen palveluarkkitehtuurin (KaPA) tukija ja siihen liittyvien integraatioiden toteuttaja.